Naar hoofdcontent

Clinique Dr. Don: websites

Clinique Dokter Don, met vestigingen in Amsterdam en Hengelo, is een cosmetische kliniek met specialisten op het gebied van anti-aging. In samenwerking met de afdeling communicatie van Clinique Dokter Don heeft Bitwise een uitgebreide, informatieve en op new business gerichte website ontwikkeld.

Volgsysteem Hoogwegt

Het bieden van (uitgebreide) informatie is een van de doestellingen van de online aanwezigheid van Clinique Dokter Don. Naast de reguliere, geheel vernieuwde website, hebben wij hiervoor ook de site vraagdokterdon.nl ontwikkeld waar de mogelijkheid wordt geboden direct vragen te stellen aan Dr. Don. De sites zijn door ons voorzien van het Content Management Systeem DotNetNuke (DNN) en responsive gemaakt.

Ook is door ons Google Analytics ingericht die een uitgebreid inzicht geeft in het (hoge) aantal bezoekers die de website(s) dagelijks bezoeken en hoe zij navigeren. Daarnaast hebben wij veel energie gestoken in een gedegen URL-migratie. Immers, als de oude links niet meer werken ben je snel een aanzienlijk deel van de opgebouwde reputatie kwijt binnen de zoekmachines. 
 

www.cliniquedokterdon.nl
www.vraagdokterdon.nl
www.haarkliniekdrdon.nl

Print