Naar hoofdcontent

Met stipnotering: Welkom Peter van den Dungen

donderdag 12 maart 2020

Peter (28) komt uit Hengelo, is getrouwd en heeft twee kinderen. "Per 2 maart ben ik bij BitWise als programmeur gestart om het team te versterken. Ik heb het reuze naar mijn zin en ga mijn toekomst hier met veel plezier tegemoet."

 

"Ik ben iemand die graag van aanpakken houdt en die lekker bezig wilt zijn. Wanneer er bijv. een kick-off voor een nieuw uitdagend project is, sta ik eigenlijk meteen in de startblokken om te ‘knallen’ om er iets moois van te maken. Nieuwe ideeën en coole features schieten door mijn hoofd en dan moet ik me écht inhouden om ze niet al meteen door te voeren en buiten de scope van de opdracht te gaan, al is het natuurlijk wel goed om de dingen net iets beter te maken om zo klanten en opdrachtgevers blij te verrassen!

Veel jonge mensen hebben moeite met het maken van de juiste keuze betreft studierichting. Dit was bij mij absoluut niet het geval,  op jonge leeftijd was ik al zeer geïnteresseerd in de wereld van de softwareontwikkeling.

In 2014 heb ik de opleiding Applicatie Ontwikkelaar afgerond aan het ROC van Twente. Na kort wikken en wegen tussen werken of doorgaan met studeren, besloot ik om gewoon lekker aan de slag te gaan. Een week na de diploma-uitreiking vond ik mijn eerste échte baan en begon ik bij AlienTrick. Het opdoen van werkervaring en het avonden doorratelen met de laatste vak-gerelateerde ontwikkelingen voelde heel goed voor mij.

Tegenwoordig is het met twee kleine kinderen (jongens) wat drukker in huis en is de tijd van gamen; DOTA, CS: Global Offensive, series (TWD) of het stappen op een lager pitje komen te staan. Zo nu en dan probeer ik een thuiswedstrijd van FC Twente te bezoeken of ben ik lekker bezig op mijn kantoortje (op zolder) om mijn software skills te verfijnen."

Print