Naar hoofdcontent

Tefal Recycle Wisselweken

dinsdag 19 maart 2019

Lever je oude strijkproduct in tijdens de Tefal Recycle Wisselweken. Voor onze klant hebben we deze pagina gerealiseerd!

 

Het oude strijkproduct krijgt een nieuw leven!

Afval bestaat niet. Dat is waar ze bij Coolrec naar streven. Afval wordt niet gezien als het einde van een cyclus, maar juist als het begin ervan. Afval kan een tweede leven krijgen door het toe te passen als grondstof voor nieuwe producten. Een zo klein mogelijk gedeelte wordt gebruikt als brandstof (energie). Zo krijgt afval waarde. Hetzelfde zal gebeuren met de oude strijkproducten. De grondstoffen worden gescheiden en vervolgens hergebruikt voor nieuwe producten. Bijna 90% kan hergebruikt worden. Het recyclen van de strijkproducten zorgt daarbij voor een significante hoeveelheid vermeden CO2-uitstoot ten opzichte van de inzet van primaire grondstoffen voor de productie van nieuwe producten.

Hoe werkt het?

Je kunt jouw oude strijkproduct (strijkijzer, stoomstrijkijzer, stoomgenerator, kledingstomer) inleveren bij een Blokker winkel in Nederland. Het maakt niet uit van welk merk het is en in welke staat het verkeert. Vervolgens krijg je 20% kassakorting bij aankoop van een nieuw Tefal strijkproduct bij Blokker.

Voor meer informatie kijk op www.tefal.nl/wisselwekenstrijken

 

Print