Naar hoofdcontent

Bewerk content in 1 seconde met 2SXC (too sexy): De volgende generatie content management

Websites bouwen met DNN CMS zodat u zelf het onderhoud kunt doen, dat doen wij al jaren. Vanaf nu kunt u nog makkelijker content bewerken met behulp van de 2SXC plugin in DotNetNuke (DNN). De inhoudssjablonen zijn slim, ze passen het formaat aan en zijn voorzien van grafisch betere mogelijkheden. 

De websites van KNSB Talent Team Midden-Oost en HPE Tapetember heeft BitWise met behulp van deze tool gerealiseerd. Hieronder geven wij een beknopte uitleg over de werking van 2SXC. 

Beheren en bewerken content     

De template van de site wordt door BitWise voor u ingesteld en door de eenvoudige bewerkknop kunt u d.m.v. een pop-up makkelijk de content bewerken en beheren.


Bij het weergeven van een lijst (bijvoorbeeld de slides in een banner of de teamleden in op de teamspagina) kan gemakkelijk een nieuw item worden toegevoegd door op de + knop te drukken.
 


Eén keer content toevoegen is genoeg, deze kun je met behulp van de 2sxc module op meerdere plekken terug laten komen op de website. Dit kan gemakkelijk door op de bestaande content toevoegen knop te drukken.
 


U kunt een foto uploaden zonder rekening te houden met het formaat, de foto wordt automatisch geoptimaliseerd en passend gemaakt. Ook het uitsnijden wordt voor u gerealiseerd, u hoeft alleen nog maar aan te geven op welke positie het belangrijkste gedeelte van de foto zich bevind.
 


 

Volgorde van lijsten     

Deze module is heel krachtig in het maken en sorteren van lijsten. De weergave volgorde van de foto's kunt u zelf veranderen door de items in het menu te verslepen.
 

     
 

Kies je eigen weergave     

Er zijn verschillende weergaves mogelijk betreft de vertoning van afbeeldingen en teksten. Kies uit de reeks tegels het toe te passen formaat. Je kunt met een klik op de knop zelf de weergave kiezen die je wilt.

  • De verschillende weergaves zijn o.a.:
  • Afbeelding links / tekst rechts en omgekeerd
  • Grootte / hoogte van de tekst en afbeelding
  • Tekst links lijnend, gecentreerd of rechtslijnend
  • Tekst onder grote afbeelding
     

 
 

Eenvoudig data beheer     

Voor het onderhoud van uw website maakt BitWise verschillende formulieren. Hier tonen we als voorbeeld het formulier  'Sporters Field'. U vult de zelf de velden van de sporter in en deze worden op corecte wijze getoond op de website. 

     
 
 

Interesse?     

Mocht u meer willen weten over de meerwaarde en mogelijkheden van de 2SXC module,
neem dan contact op met Bob Groenewoud 06 53 53 04 98.

 

Print