Wat doen we

BitWise richt zich met name op de technische & visuele realisering van (complexe) webapplicaties. Binnen onze organisatie werken programmeurs nauw samen met designers. Wij voegen kennis uit de techniek, vormgeving en communicatie samen tot effectieve web-based oplossingen die naadloos aansluiten op de doelstellingen van onze klanten.

 

Webbased maatwerk software

Het automatiseren van diensten of processen levert rendement op. BitWise brengt de mogelijkheden voor uw organisatie graag in kaart. Wij ontwikkelen en implementeren doelgerichte, bedrijfsspecifieke applicaties om processen te optimaliseren waardoor u sneller, effectiever en servicegerichter kunt werken. Daar worden uw medewerkers én klanten blij van! 

Internetsoftware van BitWise:

  • Automatiseert processen en verhoogt de omzet
  • Laat applicaties rendabel samenwerken
  • Is eenvoudig in beheer
  • Altijd en overal beschikbaar
  • Optimale schaalbaarheid
  • Integratie met mobiel
  • Ideaal voor delen/ samenwerken
  • Slim en toekomstgericht van opzet
Webbased maatwerk software

Websites

BitWise realiseert professionele responsive DNN websites. Van eenvoudig van opzet naar gecompliceerde maatwerk software. Altijd onderscheidend en aansluitend op uw huisstijl en de doelstellingen van uw bedrijf. Wilt u uw website zelf kunnen onderhouden? Wij maken gebruik van het open-source Content Management Systeem DotNetNuke (DNN). Hiermee kunt u op een eenvoudige manier zelf pagina's aanmaken, teksten aanpassen of toevoegen, afbeeldingen plaatsen etc. Kortom, alles wat u wilt doen vanuit één beheeromgeving zonder kennis van html.

Websites

Webshops

Een professionele webshop, mobiele shop of Facebook shop beginnen? Een dozijn- of honderdduizenden artikelen in het assortiment? Handmatige verwerking of volledig geautomatiseerd? BitWise maakt op basis van een responsive DNN website een B2B of B2C shop op maat. Daarnaast koppelen wij de webshop aan ieder gewenst systeem, denk aan koppelingen met betalingssystemen, met boekhoud/ERP systemen als Exact en datafeeds als Onetrail. Uitgebreide informatie op onze BitShop site.

E-mail marketing

BitWise heeft een mailingtool ontwikkeld waarmee u zelfstandig, snel en tegen lage kosten, uw relaties per e-mail kunt benaderen. Zowel beginners als gevorderden produceren en versturen moeiteloos professionele e-mail nieuwsbrieven. Uitgebreide informatie op onze BitMailer site.

E-mail marketing

Vormgeving & content

Bent u een start-up op zoek naar merkidentiteit? Of een gevestigde naam die toe is aan een fresh-up? Wij hebben de ervaring en creatieve-skills om de vertaalslag te maken naar een sterke, op uw doelgroep gerichte, visuele en inhoudelijke identiteit. U geeft aan wat u wilt, u heeft bij ons de regie. Samen met u geven wij vorm en inhoud aan úw wensen.

Vormgeving & content