Naar hoofdcontent

BitWise is DNN implementation Partner

Onze programmeurs & vormgevers realiseren slimme en doelgerichte web-based toepassingen waarbij waar mogelijk DNN wordt ingezet. Onze applicaties, koppelingen, modules en in eigen huis geprogrammeerde functionaliteiten staan daarom garant voor een optimale gebruikerservaring. 

 

Als Implementation Partner van DNN Software horen wij bij de selecte groep van implementatiepartners voor bedrijfsapplicaties met het content management systeem DNN Framework, het grootste op .NET gebaseerde Open Source CMS. 

DNN is een open source content management systeem met een grote betrokken community. DNN is veilig door het gebruik van het Microsoft .NET Platform en een speciaal opgericht DNN Security Task Force voor security issues. Verder kun je je DNN installatie makkelijk uitbreiden door de modulaire architectuur. En met gebruik van MS SQL Server als krachtige database is DNN bijzonder goed schaalbaar en zeer stabiel.

Dankzij dit CMS kunnen onze klanten makkelijk zelf een website beheren. DNN is prettig in gebruik: niet alleen tekst en beeld, maar ook de pagina-layout is makkelijk te beheren. 

Webapplicaties moeten vaak gekoppeld worden aan bestaande systemen. Een klantportaal voor gebruikers waarin eigen gegevens snel online beheerd moeten worden, kunnen we koppelen aan een CRM zoals ChainWise of een financieel administratiesysteem. We zijn gespecialiseerd in dit soort koppelingen.

Onze klanten hebben meestal wensen die buiten de standaardoplossingen liggen. DNN heeft al veel functionaliteit op de plank, maar is een raamwerk dat ook heel geschikt is om functionaliteit op maat te maken. 

Meer informatie? Kijk op dnnsoftware.com/partners/dnn-partners/partner-directory/bitwise

Print