Naar hoofdcontent

Huisdiergeheimen 2 en Rowenta bundelen krachten

donderdag 6 juni 2019

Samen met Groupe SEB heeft BitWise deze site gerealiseerd. Rowenta heeft een scala aan stofzuigers in het assortiment om met het grootste gemak de dierenharen en ander vuil op te zuigen. Ideaal voor alle huisdierenbezitters én liefhebbers van Huisdiergeheimen 2!

 

Je favoriete partners in huis

Een huisdier brengt natuurlijk veel gezelligheid met zich mee! Maar met een huisdier komen vaak ook de dierenharen. Wanneer je een hond, kat of ander harig dier in huis hebt rondlopen zal je vast herkennen dat je regelmatig de stofzuiger moeten pakken om de vloer en zelfs meubels haarvrij te maken. Daarom zijn stofzuigers en huisdieren onmisbare partners voor in huis.

Rowenta heeft diverse stofzuigers in het assortiment om met het grootste gemak de dierenharen en ander vuil op te zuigen.
Ideaal voor alle huisdierenbezitters én liefhebbers van Huisdiergeheimen 2!

HUISDIERGEHEIMEN 2 (THE SECRET LIFE OF PETS 2) is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures. Het is het vervolg op de grote bioscoophit uit 2016 die onthulde wat onze huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn. Opnieuw volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.

 

Meer informatie? Kijk op https://prod.rowenta.nl/huisdiergeheimen-2

Print