Naar hoofdcontent

ISO 27001 gecertificeerd!

Met trots kunnen we melden dat we na een traject van ongeveer een jaar, afgelopen maand met succes de ISO 27001 audit hebben doorlopen.


Implementatietraject ISO 27001

Tijdens het implementatietraject voor de ISO 27001 certificering is binnen ChainWise en BitWise veel gesproken en vastgelegd over reeds bestaande en nieuwe werkwijzen op gebied van informatievoorziening. Daarnaast zijn gaandeweg het implementatietraject verbeteringen doorgevoerd in het netwerk waardoor we in staat zijn om nóg beter en sneller pro-actief te controleren op vastgestelde doelen en KPI’s.

Vastleggen gegevens

Voor het vastleggen van benodigde gegevens en het uitzetten van werkzaamheden zoals het periodiek controleren op handhaving van benodigde controles wordt hoofdzakelijk gebruik gemaakt van functionaliteiten die het softwarepakket ChainWise biedt. De modules CRM, workflow, projectmanagement en het helpdesksysteem worden ingezet om dit te realiseren.

Plan-do-check-act

Het certificeringstraject heeft veel effort gevergd, maar biedt ook vele nieuwe inzichten en goede handvaten waarmee de kwaliteit binnen onze bedrijven naar een hoger level is gebracht. Door de continue verbeteringscyclus (plan-do-check-act) zal dit met handhaving van de vastgelegde werkwijzen continue blijven verbeteren.

Informatie

Indien er behoefte is aan informatie over informatie-beveiliging en/of de mogelijkheid voor het vastleggen van (gegevens voor) uw werkprocessen middels ChainWise dan kunt u hierover contact met ons opnemen.
 

Print