Naar hoofdcontent

Landingspagina Tefal Nationale Pannenkoekdag 2020

Binnenkort is het zover! Op vrijdag 20 maart 2020 wordt de 14e editie van Nationale Pannenkoekdag gevierd! Een initiatief van Tefal en Koopmans waarbij jong voor oud bakt en de ouderen een dag lang in het zonnetje worden gezet. 🌞 Lees meer over deze dag en ontdek meteen baktips & lekkere pannenkoekrecepten op de landingspagina gerealiseerd door Groupe SEB en BitWise.

 

Een pannenkoekfeest voor jong en oud!

Nationale Pannenkoekdag wordt elk jaar gevierd op een vrijdag in maart. Het is dé dag waarop kinderen pannenkoeken bakken voor ouderen. Gewoon, omdat onze opa’s en oma’s best wel eens in het zonnetje gezet mogen worden. En waarmee kan dat nou beter dan met een zelfgebakken pannenkoek?

Pannenkoeken bakken met je hart

Maar liefst 1 op de 4 ouderen voelt zich eenzaam. Met Nationale Pannenkoekdag geven we daarom opa’s en oma’s en ouderen uit de buurt die zelfstandig of in een verzorgingshuis wonen, graag een beetje extra aandacht. Dit jaar werken we samen met stichting Met je hart die eenzame ouderen verbindt door ervoor te zorgen dat ze elkaar én anderen ontmoeten, het hele jaar door. Daarom heeft Nationale Pannenkoekdag het thema ‘Pannenkoeken bakken met je hart’. Want pannenkoeken zijn niet alleen lekker, samen eten is ook gezellig. Het brengt jong en oud bij elkaar.

Meer informatie -> www.tefal.nl/pannenkoekdag2020

Print