Naar hoofdcontent

Lever je oude pan in tijdens de Tefal wisselweken

maandag 16 april 2018

Ben jij toe aan een nieuwe pan? Lever dan nu je oude pan in bij Marskramer en ontvang 30% korting op je nieuwe Tefal pan. Samen met onze klant hebben wij deze webpagina voor Tefal gerealiseerd!

 

Lever je oude pan in bij een Marskramer winkel in Nederland en ontvang direct 30% kassakorting op een nieuwe Tefal pan. De oude ingeleverde pannen worden verzameld en vervolgens gerecycled door de firma Coolrec.

Hoe werkt het?

Je kunt jouw oude pan (koekenpan, braadpan, kookpan...) inleveren bij een Marskramer winkel in Nederland. Vervolgens krijg je 30% kassakorting bij aankoop van een nieuwe Tefal pan bij Marskramer.

Kies een nieuwe Tefal pan

Marskramer heeft verschillende pannenseries van Tefal. De 30% kassakorting krijg je op alle pannen van de volgende series van Tefal:

  • Starters
  • Early
  • Character
  • Talent Pro

Afval bestaat niet!

Bijna 90% van je oude pan kan worden gerecycled en hergebruikt. Daarom is je oude pan niet aan het einde van zijn levenscyclus maar juist aan het begin ervan! Afval bestaat niet, vindt ook firma Coolrec; afvaldienstverlener, recycler en leverancier. Zij zijn gespecialiseerd in de recycling van afval en het scheiden van herbruikbare grondstoffen zoals aluminium en rvs.

Je oude pan krijgt een nieuw leven!

De oude pannen worden verzameld op het distributiecentrum van Marskramer. Firma Coolrec haalt de oude pannen op en brengt deze naar hun recyclingpunt. Alle onderdelen en grondstoffen van de pannen worden daar gescheiden. De grondstoffen worden gescheiden en vervolgens hergebruikt voor nieuwe producten. Bijna 90% kan hergebruikt worden. Het recyclen van de pannen zorgt daarbij voor een significante hoeveelheid vermeden CO2-uitstoot ten opzichte van de inzet van primaire grondstoffen voor de productie van nieuwe producten. Metalen zoals aluminium en rvs worden gebruikt voor nieuwe producten zoals stofzuigers, bureaustoelen en fietsen!

www.tefal.nl/wisselwekenpannen2018

Print