Naar hoofdcontent

Meet ➡ intern Harmen Pelders

Mijn naam is Harmen Pelders. Ik ben 18 jaar oud en volg de opleiding Applicatie- en Mediaontwikkelaar aan het ROC van Twente en zit nu in het 3e (examen)jaar.

BitWise - Stagiair Harmen Pelders

 


Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik altijd bezig ben geweest met computers en alles daaromheen erg interessant vind. Op het moment dat ik een opleiding moest kiezen lag deze eigenlijk wel voor de hand.
 
Ik ben op zoek gegaan naar een stage met uitdaging, gefocust op het programmeren. BitWise lijkt me een goede stageplek met een fijne sfeer.
Mijn stageopdracht is om een applicatie te maken die ervoor zorgt dat testen automatisch uitgevoerd worden en de resultaten worden opgeslagen in een database.
 
Of ik na deze studie verder ga studeren weet ik nog niet, maar mocht dat wel het geval zijn dan wordt het een ICT opleiding op het HBO.
Een droombaan heb ik niet echt, wel vind ik het belangrijk om een baan te krijgen waar ik het naar mijn zin heb. Mijn toekomstdroom is om een goede carrière op te bouwen waar ik veel plezier uit haal.

In mijn vrije tijd ga ik naar de sportschool. Ook vind ik het leuk om dingen te ondernemen met vrienden en af en toe te gamen.

Print