Naar hoofdcontent

Ontmoet onze nieuwe stagiair Cas

Mijn naam is Cas Geerdink, ik ben 18 jaar oud en kom uit Borne. Ik volg de opleiding Software Development bij het ROC Van Twente in Hengelo. Ik zit in het tweede jaar van de opleiding.

Cas Geerdink


Opleiding

De opleiding was een logische keuze voor mij, gezien mijn interesse in technologie en het plezier dat ik haal uit het creëren van nieuwe dingen, zoals apps en websites.

De keuze voor BitWise

Ik was al bekend met BitWise vanwege mijn vader, die er ook heeft gewerkt. Zijn enthousiasme over het bedrijf droeg bij aan mijn beslissing om daar te solliciteren. Na het kennismakingsgesprek was ik overtuigd van de kansen die het bedrijf biedt en de mogelijkheid om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen, vooral op het gebied van projectmanagement, teamwerk, dagelijkse stand-ups, etc.

Projecten

Op dit moment ben ik me aan het verdiepen in Content-Security-Policy, daarvoor moet ik een beheerpagina maken zodat ik bepaalde bronnen kan blokkeren en toestaan. Ik houdt van de uitdagingen die elke programmeeropdracht met zich meebrengt en de mogelijkheid om nieuwe technologieën te verkennen.

Ambities

Ik ben nog aan het verkennen welke richting ik wil inslaan voor mijn vervolgstudie, maar mijn klas gaat daar in het derde jaar wat meer op in. Wat ik wel zeker weet, is dat ik graag programmeur wil worden. Mijn prioriteit op dit moment is natuurlijk om mijn huidige opleiding af te ronden, en daarna hoop ik nog verder te kunnen studeren.

Vrije tijd

Mijn grootste hobby is gamen, maar ik ben ook erg fan van Formule 1 en voetbal. Ik ga graag naar de thuiswedstrijden van FC Twente, meestal met mijn vader. Ik heb momenteel geen bijbaan, maar heb wel een tijdje als huiskamerassistent bij Dijkhuis gewerkt.

Print