Naar hoofdcontent

Ontmoet onze stagiair Annemarie

Ik ben Annemarie Bult en 24 jaar oud. Op het moment ben ik bezig met mijn master Industrial Design Engineering (Industreel Ontwerpen) aan de universiteit Twente. Hiervoor heb ik ook de bachelor Industrial Design gedaan.  

Annemarie Bult

 

Ik ben net begonnen met afstuderen en zit dus ik het laatste jaar van mijn studie. Binnen mijn studie doe ik de richting Human Technology Relations. Dat houd in dat ik mij focus op de interactie tussen mens en technologie (product).  
In de bachelor van IDE leren we eigenlijk van alles wat als het gaat om het proces van het creëren van een product. Als industrieel ontwerper weten we vaak van heel veel dingen een beetje, maar van niet heel veel dingen veel. In de master is er meer mogelijk tot verdieping. Zelf vond ik de relatie/ interactie tussen mens en product het meest interessant. Hierbij kan je denken aan user interface/ user experience design, maar ook aan branding en marketing.  

Waarom heb je voor deze opleiding gekozen? 

Op de middelbare school wist ik vrij snel dat ik aanleg had voor de beta vakken en had dus ook een compleet beta profiel. Daarom wist ik ook al vrij snel dat ik een technische studie wilde gaan doen. Maar ik vond het altijd al erg leuk om creatief bezig te zijn en twijfelde ooit ook om naar de kunst academie te gaan. Uiteindelijk was Industrieel Ontwerpen een mooie combinatie van creativiteit en techniek.  

Welke opdracht heb je bij BitWise gekregen? 

Ik ga kijken naar de user interface en user experience van de nieuwe (en deels huidige) ChainWise. De focus zal liggen op correspondentie beheer en hoe het gebruikers gemak verbeterd zou kunnen worden.  

Welke werkzaamheden vind je leuk om te doen? 

Ik vind het altijd erg leuk om visueel te mogen ontwerpen. Om schetsen, layout's en andere designs te maken.  

Welke ambities heb je?  

Op het moment is mijn ambitie mijn Master of science te behalen. Daarna heb ik nog niet echt plannen wat ik ga doen. Waarschijnlijk ga ik werken als ik klaar ben met mijn studie. 
Ik ben er nog niet helemaal over uit in welke richting ik zou willen gaan werken. Ik zou in de richting van UI/UX design heel interessant vinden, maar marketing/ branding zou ik ook heel leuk vinden.

Wat is je toekomstdroom? 

Mijn huidige toekomstdroom is het behalen van mijn masters degree. Maar het lijkt me ook heel erg leuk om ooit voor een cosmetica bedrijf te werken of ooit mogelijk film makeup te mogen doen. 

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met na genoeg alles wat creatief is. Ik teken veel, soms schilder ik, ik maak ook nog wel eens pluche beesten en laatst ben ik voor al mijn huisgenoten mutsen gebreid. Verder speel ik soort van piano (ooit heb ik les gehad), maar tegenwoordig zing ik.  
Maar mijn grootste hobby is eigenlijk wel make-up.  
Ik ben ooit begonnen met de 'mooie/ beauty’ makeup (denk aan nikkitutorials), maar later ben ik ook andere vormen van make-up gaan doen. Nu doe ik ook veel special effect/ horror makeup (Grote (nep) wonden, zombie's, hoorns, etc.) en bodypaint / character makeup (characters zoals mystique, venom, deadpool, etc.) Over het algemeen gebruik ik mezelf als canvas, maar soms maak ik ook andere mensen op (meestal zijn mijn huisgenoten het slachtoffer). Zo heb ik ooit mijn huisgenoten op gemaakt als de Xmen, maar ook bijvoorbeeld mijn vader als Walter White. Verder maak ik soms (korte) makeup tutorials die ik op mijn social media post (@little_red_ann)  
 

Wij wensen Annemarie veel plezier en succes! smiley

Print