Naar hoofdcontent

Ontmoet onze stagiair Luuk

Mijn naam is Luuk Hulshof en ik ben 23 jaar oud. Op het moment zit ik in het derde jaar van de opleiding HBO-ICT op het Saxion in Enschede. Hier volg ik de richting Software Engineering.

Luuk Hulshof

 

Ik heb voor deze opleiding gekozen, omdat ik programmeren interessant vind en ook al veel heb gedaan. Hiervoor heb ik de opleiding Game Development gevolgd en wilde graag wat breder de ICT wereld ingaan.

BitWise gebruikt bij het programmeren van websites het DotNetNuke systeem dat o.a. C# gebruikt. Bij mijn vorige opleiding werkte ik met veel plezier met C#, alleen was dit C# dat samen werkte met de game engine Unity. Het DNN systeem werkt wel iets anders en daar wil ik graag meer over weten.

De stage opdracht die ik heb gekregen bestaat uit 2 opdrachten:

  • Het correspondentiebeheer voor de Chainwise V10 maken.
  • Verbeteringen doorvoeren aan de interface en automatische gegenereerde bijlagen wanneer er een mail wordt verstuurd.

In het algemeen vind ik het programmeren van efficiënte scripts leuk om te doen. Ik probeer vaak scripts te herschrijven om zo de performance van de website/applicatie te verbeteren. 

In de toekomst wil ik graag een baan bij een ICT/game-ontwikkeling bedrijf. Ik heb al veel games ontwikkeld tijdens mijn vorige opleiding en hier veel plezier aan beleefd. De kans dat ik bij een ICT bedrijf ga werken is wel groter, aangezien er niet veel game-ontwikkeling bedrijven zijn in Nederland.

In mijn vrije tijd heb ik verschillende hobby’s, zoals voetballen en regelmatig naar de sportschool gaan. Daarnaast game ik meestal in het weekend of doordeweeks in de avonden. Voordat ik op stage ging, werkte ik bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van games/apps voor VR/AR/MR headsets.

 

Wij wensen Luuk veel plezier en succes! smiley

Print