Naar hoofdcontent

Ontmoet onze stagiair Malik

Ik ben Malik Gorgis, 26 jaar oud en kom uit Syrië. Sinds december 2013 woon ik in Nederland. Ik volg de MBO4 opleiding Applicatie en media ontwikkelaar aan het ROC van Twente en zit in mijn laatste jaar.

Malik Gorgis

 

Ik heb voor deze opleiding gekozen, omdat ik het heel leuk vind om nieuwe dingen te ontwikkelen of nieuwe programma's te maken. Op advies van mijn leraar aan het ROC heb ik BitWise als stageplek gekozen, aangezien BitWise gespecialiseerd is in C#. De opdracht die ik heb gekregen is om een module te maken voor Chainwise cursuspakketten, zodat het duidelijker en overzichtelijker wordt voor de klanten.

De werkzaamheden die ik leuk vind zijn programmeren en werken in een team aan een project. Natuurlijk is het ook heel fijn als ik tijdens mijn werk nieuwe dingen kan leren en ontwikkelen. Mijn ambities zijn dat ik verder studeer, een HBO diploma haal en daarna een baan zoek. Ik denk dat ik wel in dezelfde richting blijf, omdat ik op dit moment een beetje ervaring heb en ik het leuk vind om in deze richting verder te gaan.

Mijn hobby’s zijn gamen, fitness en soms met vrienden uitgaan / terrasje pakken of gewoon thuis blijven.
Ik heb een bijbaan bij Huuskes waar ik op zaterdag werk.De Coronaperiode was niet makkelijk. Ik ben het niet gewend om de hele tijd thuis te moeten blijven.

Wij wensen Malik veel plezier en succes! smiley

Print