Naar hoofdcontent

Ontmoet onze stagiair Siem

Ik ben Siem Lohuis, 18 jaar oud, woonachtig in Borne en ik volg de opleiding HBO-ICT op Saxion in Enschede, binnen deze opleiding heb ik gekozen voor de richting Software Engineering.

Siem Lohuis

 

Deze studie heb ik gekozen omdat ik computers, en vooral de software ervan, al van kinds af aan erg interessant vind. Ik begin nu aan het 3e jaar van deze studie wat inhoud dat ik mijn eerste stage van een half jaar mag lopen.

Na wat rondzoeken was mijn oog op TheWiseCompany gevallen, dit leek mij een interessant bedrijf, die niet te groot maar ook niet te klein is en veel leermogelijkheden biedt.
De stageopdracht die ik heb gekregen is om een onderdeel in ChainWise te maken, namelijk om de handelingen die gebruikers verrichten op te slaan en een mogelijkheid in de applicatie om die historische handelingen te kunnen bekijken, ook wel logging genoemd.
Het leukste aan software ontwikkelen vind ik het gevoel dat je krijgt wanneer je een probleem waar je al een tijdje tegenaan loopt eindelijk oplost.

Na deze studie maak ik de keuze om direct aan het werk te gaan of nog één jaar door te studeren voor de master ICT.
Mijn droombaan voor de toekomst is om bij een leuk bedrijf met een kleine groep collega’s applicaties te maken.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om tijd door te brengen met vrienden, Formule 1 te kijken of te voetballen. Naast mijn stage heb ik nog een bijbaan bij de Albert Heijn, waar ik de vulploeg aanstuur.

Wij wensen Siem veel plezier en succes! smiley

Print