Naar hoofdcontent

Webpagina Tefal - Let 's go!

We zijn voortdurend onderweg: op weg naar het werk, tijdens de lunchpauze, op reis of een leuk uitstapje. Daarom heeft Tefal nu producten die het leven onderweg makkelijker maken. Samen met onze klant hebben wij deze webpagina voor Tefal gerealiseerd!

 

 

Begin de dag goed Tefal Travel Mug

In de trein, auto, bus, metro of gewoon lekker aan je bureau: de Tefal Travel Mug is overal te gebruiken en dus dé musthave voor je drukke, ‘on the go’ lifestyle. Hij houdt drinken zeker vier uur warm, acht uur koud en ziet er door het strakke design ook nog mooi uit. De beker is gelijk een slimme manier om het verspillen van plastic en kartonnen bekers tegen te gaan, want zonder erover na te denken gooien we jaarlijks drie miljard (!) bekers weg.*

Ideaal voor onderweg Tefal MasterSeal to Go lunchboxen

Lunchboxen moeten vooral praktisch en makkelijk mee te nemen zijn voor onderweg. De MasterSeal to Go serie zal je verbazen. Deze serie lunchboxen helpen je om alles ‘on the go’ mee te nemen, van salades tot yoghurt. Niet onbelangrijk is dat ze veilig mee te nemen zijn onderweg, want we garanderen je dat ze lekvrij zijn. Je krijgt er zelfs 30 jaar garantie op. Ook handig is dat de lunchboxen magnetron-, vriezer- en vaatwasmachinebestendig zijn.

Ook warm eten on the go

Als je veel onderweg bent, wil je wel gezond eten. Met de Senator voedselcontainer kun je zelfs warm eten onderweg. Je vers thuis bereide soep, nasi, pasta’s en stampotten kun je nu ook on the go warm opeten. De Senator voedselcontainer houdt je eten tot wel 6 uur warm en is lekvrij.

Kijk voor meer informatie op www.tefal.nl/lets-go

 

 

 

Print