Naar hoofdcontent

Website Ondernemersvereniging 'Westermaat in Bedrijf'

De nieuwe website voor Ondernemersvereniging Westermaat: 'Westermaat in Bedrijf' staat online. Samen met Lijnrecht. Helpt bedrijven groeien hebben we deze website gerealiseerd.

 

 

Ondernemersvereniging

Van de kleinste eenmanszaak tot en met wereldconcerns en alles daartussen. Het ondernemershart klopt in alle soorten, maten en uitvoeringen op bedrijventerrein Westermaat in Hengelo. En daarmee binnen Westermaat in Bedrijf, de ondernemingsvereniging van en voor bedrijventerrein Westermaat.

Dé thuishaven

Bovendien is bedrijventerrein Westermaat met zijn centrale ligging in Hengelo in alle opzichten het kloppend ondernemershart van Twente en verre omstreken. Het is dan ook niet voor niets de thuishaven van tal van lokaal, regionaal, nationaal en internationaal opererende bedrijven.

Samen sterk

Hoe verschillend ook, de ondernemersharten van al onze nu al bijna 150 leden kloppen als één binnen Westermaat in Bedrijf. Want juist samen staan we sterk. Zijn we een serieuze gesprekspartner voor de gemeente en tal van andere (overheids)instanties. En worden onze belangen prima behartigd. Veiligheid, leefbaarheid en bereikbaarheid garanderen een optimaal vestigingsklimaat. Kennisdeling, het uitwisselen van ervaringen en gezelligheid staan centraal op de netwerk- en themabijeenkomsten.

Het klopt dus in alles, Westermaat in Bedrijf, kloppend ondernemershart!

Print