Naar hoofdcontent

Welkom Chris de Ruiter

Onze nieuwe stagiair Chris is 18 jaar en begint aan zijn 2e jaar op het ROC van Twente in Hengelo als Applicatie en media ontwikkelaar.

 

Als student Applicatie en media ontwikkelaar ben ik met van alles bezig, van websites maken tot het ontwikkelen van apps voor de telefoon. Ik ben deze opleiding gaan volgen, omdat sinds ik me kan herinneren druk bezig was met apparatuur. Naarmate ik ouder werd wilde ik graag weten hoe sommige dingen nou precies werkten. Daarnaast sprak de manier van lesgegeven mij ook erg aan, omdat je vaak samen met een groepje iets moet uitzoeken.

Waarom BitWise mijn keuze is geworden? Dat is omdat ik zelf nog niet heel veel ervaring met websites heb, maar het wel graag wil leren. En waar kun je het sneller en beter leren dan op je stage!
Mijn eerste kleine opdracht was het uitzoeken hoe een Instagram feed geprojecteerd kan worden op een site. Dat was me relatief snel gelukt. Mijn huidige opdracht is om te kijken hoe ik een site kan creëren met daarbij het ontwikkelen van modules en het toepassen daarvan. Er zijn op dit moment eigenlijk geen werkzaamheden die ik vervelend of niet leuk vind, maar die zullen vast nog wel komen ;).

Ik ben een persoon die zoveel mogelijk zijn doelen op korte termijn laat, zodat ik vaker het gevoel heb dat iets is gelukt. Mijn streven is op dit moment om mijn opleiding af te ronden en dan HBO te gaan doen. Welke opleiding dat precies wordt weet ik nog niet, maar dat komt dan wel weer. Zoals veel mensen een bepaalde toekomstdroom hebben is dat bij mij niet het geval. Wel wil ik als eerst mijn opleiding halen en we zien wat er ondertussen op mijn pad komt. Naast dit alles vind ik het leuk om in beweging te zijn en breng veel tijd door met mijn vrienden. En zoals bijna elke ict’er vind ik het spelen van een spel ook zeker niet verkeerd. 

Print