Naar hoofdcontent

Welkom Kelsey Joustra, 3e jaars Mediavormgeving

maandag 3 februari 2020

Kelsey volgt de opleiding Mediavormgeving - richting Interaction Design - aan het ROC van Twente. Zij zit nu in haar derde leerjaar.

 

 

Waarom heb je voor deze opleiding gekozen?

Ik heb in mijn 2e leerjaar een richting moeten kiezen waarin ik me kon specialiseren, ik heb ervoor gekozen voor het vak Interaction Design. Momenteel zit ik in het derde jaar van mijn opleiding.

Waarom is je keuze op BitWise gevallen?

Mijn keuze is gevallen op BitWise omdat iemand mij had aangeraden om hier stage te gaan lopen. Toen ik eenmaal op de website van BitWise had gekeken en meer over het bedrijf kwam te weten, leek het me een erg leuk bedrijf en besloot ik contact op te nemen!

Wat vind je leuk om te doen en welke stageopdracht heb je gekregen?

Tot nu toe vind ik alle werkzaamheden hier leuk om te doen, dit omdat veel voor mij nieuw is en ik iemand ben die graag nieuwe dingen leert. De opdracht die ik heb gekregen is het maken van een nieuwe website voor Black Light showtechniek.

Welke ambities heb je?

Ik weet nog niet zeker wat ik ga doen als ik mijn diploma heb gehaald, maar er bestaat een grote kans dat ik voor Engels lerares ga studeren wanneer ik met deze opleiding klaar ben.
De reden waarom ik hiervoor wil gaan studeren is omdat ik de Engelse taal erg mooi vind en ik eigenlijk alleen maar hoge cijfers haal en daarnaast Engels op een hoger niveau (naast het standaard niveau wat ze aanbieden op school).

Wat is je toekomstdroom?

Mijn droom voor in de toekomst weet ik nog niet zeker, ik ben meer iemand die met de dag leeft haha smiley.

En als laatste vraag... Wat doe je graag in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd lees ik veel (Engels), ook teken ik zo nu en dan digitaal en maak ik video edits van de TV-shows die ik leuk vind.

Print