Naar hoofdcontent

Welkom Niels Hemmer

Onze stagiair Niels - derdejaars student HBO-ICT - volgt de richting Software Engineering aan het Saxion in Enschede. Vooral de logica puzzel dat programmeren met zich meebrengt vindt hij erg leuk.

 

Niels: "Ik heb voor BitWise gekozen door wat ik gezien en gehoord heb tijdens het kennismakingsgesprek. Ook voelde de sfeer erg prettig aan.

Mijn opdracht is om een SSO systeem in elkaar te zetten. Dat betekent dat je maar 1 keer ergens inlogt en daarna overal doorkunt, denk aan de 'log in met Google'-knop die je regelmatig op websites ziet.
Het schrijven van vaste applicaties en het theoriseren over programma’s en het programmeren ervan vind ik op dit moment het leukste om te doen. Na mijn studie wil ik graag 1 a 2 jaar werkervaring opdoen, daarna kan ik me eventueel nog verder specialiseren.

Om ooit een vakantiehuisje ergens midden in de Alpen van Oostenrijk te hebben is mijn toekomstdroom (het liefst boven op de berg, maar dat is niet altijd even handig).
Mijn hobbies bestaan met name rond de computer/mobiel: gamen (met vrienden maakt 't alleen maar beter) en muziek luisteren is een van mijn favorieten. En natuurlijk vind ik het fijn om met vrienden iets te ondernemen (ik zeg altijd dat het niet uit maakt wat je gaat doen, met vrienden is het altijd leuk)."

Niels, we wensen je veel succes en plezier smiley

Print