Naar hoofdcontent

Welkom Tom Oude Spraakste, afstudeerder Mediavormgeving

donderdag 12 september 2019

Tom volgt de opleiding Mediavormgeving - richting Interactive design/webdesign - aan het ROC van Twente. Hij zit nu in het laatste jaar van zijn studie.


Waarom heb je voor deze opleiding gekozen?

Ik ben al vanaf jongs af aan geinteresseerd in het internet en heel nieuwsgierig naar de techniek erachter. Door zelf kleine websites te maken wist ik vrij snel welke opleiding ik wou volgen.

Waarom is je keuze op BitWise gevallen?

Ik heb voor BitWise gekozen omdat ik me meer wou richten op het maken van websites en het ontwerpen ervan. Bij mijn vorige stage werd ik breder ingezet dan dat ik graag wou. Daarnaast vond ik het zakelijke iets minder leuk en het creatieve meer bij mij passen.

Wat vind je leuk om te doen en welke stageopdracht heb je gekregen?

Het designen en bouwen van websites vind ik echt tof en daar kan ik uren aan werken. Daarnaast vind ik het leuk dat ik hier als stagiaire serieus genomen wordt en dat ik mee mag werken aan echte projecten. Ik heb de opdracht gekregen om een redesign te bouwen voor de website van Detron. Een bedrijf dat allerlei zakelijke telefoontoestellen verkoopt.

Welke ambities heb je?

Ik weet nog niet echt wat ik wil. Het werken als zodanig bevalt me vrij goed! Ook is er de twijfel of ik door wil studeren of dat ik ga werken. En ik vraag me af of ik wel wil werken voor iemand of juist liever een eigen bedrijf start. Mocht ik er voor kiezen om verder te studeren dan wil ik me graag meer focussen op marketing, zodat ik later een uitgebreider pakket te bieden heb.

Wat is je toekomstdroom?

Ik zou graag voor veel grote merken zoals WMF en Tefal websites te maken en zien dat mijn product ook daadwerkelijk wordt gebruikt door deze grote bedrijven.

En als laatste vraag... Wat doe je graag in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik het liefst bezig met het maken en designen van websites. Ik doe dit ook voor vrienden en familie als een soort vriedendienst. Daarnaast vind ik voetballen en gamen met vrienden altijd een leuke afwisseling op het werken.

Print