Naar hoofdcontent

WMF KITCHENminis pagina

De WMF KITCHENminis® serie is keukenapparatuur van klein formaat, maar groot in prestatie! Deze serie realiseert aanzienlijke ruimtebesparing, bespaart energie en maakt minder gebruik van waardevolle hulpbronnen, zoals metalen. BitWise heeft deze pagina in samenwerking met Groupe SEB gerealiseerd.

 

Bespaar ruimte

We willen allemaal lekker en gezond eten en drinken. Goede keukenapparatuur helpt je dit op een tijdbesparende manier te realiseren. Maar niemand wil zijn hele keuken vol hebben staan met apparaten. WMF heeft daarvoor de oplossing: de WMF KITCHENminis®. Een apparaat van de KITCHENminis® serie neemt aanzienlijk minder ruimte in dan traditionele keukenapparaten en past daardoor eenvoudig in een keukenkastje of op je aanrecht. Daarnaast is de inhoud en werking zo optimaal mogelijk afgestemd op de kleinere huishoudens van nu.

Bespaar energie

Daarbij verbruikt een KITCHENminis® apparaat vanwege het formaat minder energie zonder daarbij prestatie te verliezen. Zo bespaart de KITCHENminis® waterkoker van 0,8l in vergelijking met de WMF Lono waterkoker van 1,6l wel 45% minder aan energie in gebruik. Want wees nu eens eerlijk, gebruik jij altijd de volledige inhoud van je waterkoker, kook jij 7 eieren tegelijkertijd en heb je de volledige inhoud van je blender nodig voor een smoothie?

Net zo slim als de grote jongens of juist slimmer

Naast een klein formaat onderscheidt de serie zich ook door dat er minder waardevolle hulpbronnen zijn en worden gebruikt in zowel de productie van het product, denk aan het gebruik van metalen en kunststoffen, als wat men gebruikt tijdens gebruik. Het apparaat is met een groene gedachte gemaakt en wordt zo ook gebruikt. Doordat hij compacter is, gebruik je zelf dus ook niet snel onnodig veel ingrediƫnten.

Kijk voor meer informatie op www.wmf.nl/kitchenminis

Print