Naar hoofdcontent

Welkom in óns pand

The WiseCompany, de samenwerking van de twee zusterorganisaties BitWise en ChainWise, is de trotse eigenaar geworden van het volledige pand waarin zij ook gehuisvest is.

Verhuur

De totale verhuurbare oppervlakte van het pand aan de Demmersweg 32-42 in Hengelo bedraagt circa 1.430 m2.
Het gebouw bestaat, inclusief de glazen toren, uit vier bouwlagen. BitWise en ChainWise nemen een volledige verdieping in beslag. De resterende kantoorruimte hebben wij, via www.porta1.nl en Ten Hag Makelaars, beschikbaar voor verhuur.

PORTA1

Het pand hebben we de naam PORTA1 (porta-één) gegeven, doelend op de uitstekende ligging, met de A1 op steenworp afstand. Naast de A-locatie bieden wij interessante proposities voor starters en gevestigde ondernemers die op zoek zijn naar representatieve kantoorruimte in Twente.

Flex en all-in kantoorruimte

De derde verdieping hebben wij opgedeeld in diverse compacte, maandelijks opzegbare flexkantoren, beschikbaar al vanaf € 225,- per maand. Voor de overige verdiepingen hanteren wij een uiterst concurrerende all-in meter prijs van € 100,-. Dat all-in bij PORTA1 echt álles betekent laten we puntsgewijs zien op www.porta1.nl

Snelweg naar succes

Kortom, ondernemers die op zoek zijn naar weinig of juist veel vierkante
meter representatieve kantoorruimte in Twente moeten PORTA1 bezichtigen, Geïnteresseerden zijn van harte
welkom. Wie weet wordt PORTA1 ook úw snelweg naar succes!
 

Print