Naar hoofdcontent

Welkom Lisa Schonewille, afstudeerder Mediavormgever

Lisa volgt de opleiding Mediavormgever - richting Interactive design/webdesign - aan het ROC van Twente.  Ze zit nu in het laatste jaar van haar studie.

 

Waarom heb je voor deze opleiding gekozen?

Op de middelbare school moesten we nadenken over onze vervolgopleiding en toen kwam ik de opleiding Mediavormgeving tegen. Omdat ik het altijd al leuk gevonden heb om creatief bezig te zijn leek dit mij wel wat. Ik heb me er in verdiept (door bijv. open dagen te bezoeken) en heb uiteindelijk besloten deze opleiding te volgen.
Op de opleiding zelf kwam ik erachter dat ik web/interactieve design het leukst vind om te doen.

Waarom is je keuze op BitWise gevallen?

Ik heb voor het eerst over BitWise gehoord van Jade, zij heeft hier ook stage gelopen. Ze vertelde dat ze veel bij BitWise heeft geleerd en ze liet me zien welke opdrachten ze gemaakt heeft. Door haar positieve verhaal dacht ik dat ik hier ook veel zou kunnen leren.

Welke opdrachten vind je leuk om te doen?

Tot nu toe heb ik een emailtemplate voor BitMailer gemaakt en een aantal afbeeldingen op de website voor een klant vervangen met foto’s van nieuwe collecties.
Ik vind het leuk om websites te ontwerpen en te bouwen.

Welke ambities heb je?

Ik weet nog niet zeker of ik een vervolgopleiding wil gaan doen. Als ik dat wel ga doen wil ik graag iets doen in dezelfde richting. Ik wil eerst wat open dagen bezoeken voor ik een besluit neem.

En als laatste vraag... Wat doe je graag in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd luister ik veel naar muziek. Ook kijk ik graag naar series.

 

Print